Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarfräsch makrillgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Verkligen sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och filea fisken. Gnid in filéerna med salt och nymalen peppar. Droppa citronsaft över dem och skär fisken i portionsbitar.
  2. Skär tomater och morötter i skivor och halvera potatisarna. Varva makrillen med tomater, morötter, potatis, ärter och rikligt med finklippt dill i en gryta. Lägg på några margarinklickar, tillsätt lite vatten och krydda med salt och pepparkorn samt en nypa krossad körvel. Koka grytan under lock på svag värme ca 15-20 minuter. Utsökt god både varm och kall
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.