Perfekt för sommarmiddagen! Kyckling och underbara grönsaker kombineras i en fin färgmix.
Instruktioner
- Torka av kycklingfiléerna. Hetta upp matfettet i en stekpanna, gärna med titan- eller teflonbeläggning. Bryn kycklingfiléerna och låt dem eftersteka tills de inte längre är röda inuti. Ta upp filéerna och håll dem varma.
- Pressa ner vitlök i pannan. Skala morötterna och strimla dem och zucchinin. Låt grönsakerna mjukna ca 5 minuter på svag värme i pannan.
- Blanda samman mjölk, maizena, basilika, salt och paprikapulver i en liten skål. Häll blandningen över grönsakerna i pannan och låt allt få ett uppkok så att det får en tjockare konsistens.
- Lägg tillbaka kycklingen på grönsakerna, smaksätt med peppar och låt allt bli varmt. Strö över parmesanost och servera.
Publicerat den
17 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar