- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Underbart gott och mycket enkelt.
Instruktioner
- Strimla och stek kycklingfilén i lite smör ett par minuter. Den behöver inte bli genomstekt, eftersom den ska efterkokas senare.
- Krydda med salt och svartpeppar och slå på vinet i pannan. Låt kycklingen koka färdigt i vinet ca 7-10 minuter på svag värme. Tag upp kycklingen ur pannan.
- Finhacka löken och låt den koka mjuk i pannan med det kvarvarande vinet. Slå på grädden och koka upp till lagom såskonsistens. Häll i lite maizena om det behövs. Låt koka upp. Sila såsen och lägg i kycklingen. Låt det puttra en stund.
- Servera till en krämig vitlöksdoftande potatisgratäng.
Publicerat den
1 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mums vad det låter gott ! Få bli en test av detta under veckan !