Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling- och potatissallad med svenska sommarsmaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och koka potatisen i lättsaltat vatten med dillstjälkar. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär köttet i bitar. Hacka dillen. Skiva löken och rädisorna.
  2. Blanda ihop olja, vinäger, salt och peppar i en stor skål.
  3. Dela potatisen i bitar och vänd ner den i dressingen. Vänd ner kycklingen och grönsakerna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.