Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsill

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En krämig god sill

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj filéerna och låt dem rinna av. Skär dem i 2 cm snedställda bitar. Skala och finhacka löken. Varva allt i en burk.
  2. Börja med lök, sill och kryddor, sedan dill och gräslök. Ringla över gräddfil. Upprepa. Det översta lagret skall alltid vara gräddfil.
  3. Sätt på lock. Låt vila kallt ca 3 dygn i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.