Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsill

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här receptet fick jag av en jobbarkompis ute på Fogdö i Roslagen. Sillen avnjöts med öl och nubbe en varm semesterdag. Man kan dubbla receptet så många gånger det behövs. Mycket gott på en smörgås dagen efter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen och skiva dom. Skölj av sillen och klipp den i bitar, som vid inläggning. Finskiva eller finhacka den lök Du valt.
  2. Skira smöret, skilj bort det vita. Varva sill, ägg och lök i en skål slå övar det varma smöret.
  3. Servera med nykokt färskpotatis, hårdbrödsmörgås och en kall öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.