Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill snaps

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 3 minuter
Skriv ut

Fin och snabbgjord snaps, klar på en dag. Jättegod till sommarsillen eller kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vodka i en rengjord flaska, stoppa i de hela dillstjälkarna med vipporna kvar, lägg ner en citronskals-strimla ca 7-8 cm lång. Obs inget av det vita från skalet skall vara med. Sätt på ett lock eller kork på flaskan. Skaka lite så allt kommer ner i spriten.
  2. Ställ flaskan i ett ljust fönster till nästa dag eller någon dag till, skaka flaskan då och då.
  3. Sila bort skal och dill, förvara kallt. Servera väl kyld till sillen, skål !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.