Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somrig salsa med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fint skurna ingredienser gör röran till en fröjd på tallriken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den knappt tinade mangon i ca ½ cm stora bitar. Skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Grovhacka koriandern. Kärna ur och finhacka chilin. Skölj limen i ljummet vatten och riv skalet. Pressa ur limesaften.
  2. Blanda alla ingredienser med oljan. Smaka av med salt. Låt salsan stå kallt minst 30 minuter.
  3. Servera salsan till grillad fisk, kyckling eller kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.