Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sotad fisk från New Orleans

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En god laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen på ett ugnsäkert fat. Bred ut smöret på laxen och krydda och salta ovanpå. Sätt i en stektermometer i mitten på fisken där den är som tjockast och ugnsstek i 200 grader till 60 grader innertemperatur,ca 20 min.
  2. Skär upp laxen i skivor och servera med kokt ris,smält smör och Avokado och grapefruktsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.