Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med wokade grönsaker

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fisk och grönsaker är en nyttig kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs grönsakerna snabbt i varm olja, häll på vatten och buljongtärning och låt koka upp. Smaka av med salt. Skär fisken i bitar och vänd dm först i ägg som vispats med vatten, därefter i mjöl blandat med salt och örtkryddor. Stek fisken i olja och smör i ca 3 minuter per sida tills fisken är genomstekt. Servera fisken på en bädd av de varma grönsakerna. Bjud ev. en kall fisksås till gjord av: 2 dl naturell yoghurt, 2 msk majonnäs och ½ dl bostongurka. Rör ihop allt och servera till fisken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.