Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta med kräftsmak

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Härlig smak, kalorisnålt.

Ingredienser

Instruktioner

Tina fiskfiléerna. Salta lätt, rulla ihop dem och lägg i en ugnssäker form. Blanda tomaterna med salt, peppar och klippt dillkronor eller dillfrön. Häll det över fisken. Täck med aluminiumfolie, tillaga i ugn till fisken är fast i konsistensen, ca 20 minuter. Servera med kokt potatis, hackad dill och ärter ugn 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.