Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti Carbonara

(1 kommentar)  
Skriv ut

En klassiker i ny tappning...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggulor, grädde och riven parmesanost, salta och peppra.
  2. Strimla och stek baconet knaprigt.
  3. Dela romanescon/ broccolin i små bitar och blanchera den, dvs. koka snabbt i lättsaltat vatten ca en minut för att sedan kyla ner i kallt vatten. Koka inte för länge bara, romanescon/ broccolin skall ha ordentligt tuggmotstånd.
  4. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet, slå av pastavattnet och blanda pastan med äggstanningen över värme tills det har fått en krämig konsistens.
  5. Avsluta med att vända ner det knaperstekta baconet och romanescon.
  6. Strö över finhackad persilja vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Linda_77 20 juli 2010

    Enkelt, snabbt och väldigt gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.