Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med tonfisksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en av mina favoriter och har varit sedan jag var ett litet barn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin. Krossa vitlöksklyftorna. Fräs dem i olja eller margarin i en tjockbottnad gryta tillsammans med den avrunna svampen. Strö över paprikapulöver och låt fräsa med.
  2. Dela tonfisken i bitar och grovhacka ansjovisen. Blanda tonfisk, ansjovis, peppar, tomatpuré och oregano i en gryta. Låt den sjuda 3-4 min.
  3. Lägg upp den avrunna spaghettin på tallrikar och fördela tonfisksåsen ovanpå. Servera med vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.