Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrismousse med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad mousse som kan svängas ihop medan gästerna väntar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den frysta sparrisen eller häll av den på burk. Mixa alla ingredienser till en fluffig mousse. Smaka av med salt och peppar och ställ kallt fram till servering.
  2. Garnera med valfria skaldjur. Lägg gärna upp på salladsbädd och toppa med färska örter, sparris, flingsalt och nymald svartpeppar.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.