Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt torsk med kräfttsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såg detta recept i Buffétidningen och ville pröva det. Kräfttsatsikin var verkligen pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torsken och torka lätt med hushållspapper. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Riv gurkan grovt och pressa ut vätskan. Låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem. Blanda gurkan med kräftor, gräddfil, pressad vitlöksklyfta, hackad dill, salt och peppar.
  3. Skär fisken i portionsbitar. Krydda med salt och peppar och vänd dem i vetemjöl. Stek bitarna i smör i en stekpanna 3-4 minuter på varje sida.
  4. Skär citronen i klyftor och servera fisken med potatis, kräfttsatsiki, citronklyftor och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.