Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod med kokt färskpotatis till eller på buffebordet.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa, bena ur och skölj strömmingen. Lägg den med köttsidan upp. Kläm ut en rak sträng med kaviar på strömmingen och rulla ihop. Sätt rullarna tätt i en form. Strö över ströbröd. Lägg små margarinklickar ovanpå. Sätt lådan mitt i ugnen och grädda den ca 20 min i 225 grader. Tag ut den efter halva tiden och häll på "geggan" av tomatpure, chilisås, mjölk och dill. Grädda färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.