Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad haj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här rätten kommer från Hawaii.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg haj, buljong, salt, timjan och oregano i en gjutjärnsgryta. Sjud under lock i 15 minuter.
  2. Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt lök, morötter, selleri, vitlök och svamp och stek i 5 minuter. Strö mjöl över och stek i 3 minuter utan att bryna det.
  3. Blanda ner detta med hajen. Tillsätt tomatpure´ och sjud i 5 minuter.
  4. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • LaJefa 17 juni 2008

    Ni som aldrig har testat haj, gör det för det är supergott!

  • annelieberggren 16 augusti 2008

    vart får man tag på haj då? finns de i frysdisk eller måste man köpa de färsk?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.