Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sukiyakilax med cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera laxen med sukiyakisås, ris, mangold, nötter och inlagd ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka riset enl anvisning på förpackningen. Skär laxen i 8 skivor.
  2. Hacka nötterna i grova bitar. Skölj och strimla mangolden grovt. Skala och hacka vitlöken Fräs mangold och vitlök i 1 msk olja i en rymlig panna ca 2 min.
  3. Rör ut majsstärkelsen i sukiyakisåsen och häll ner den i pannan under omrörning. Låt koka ihop ca 1 minut.
  4. Stek laxen i 1 msk olja på hög värme, ca 1 minut på varje sida, i en stekpanna. Salta. Häll över såsen med mangold och vitlöken.
  5. Servera med ris, nötter och inlagd ingefära.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.