Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superenkel och God bananpaj!

 
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Denna brukade jag bjuda "mamma"-gruppen på när jag var föräldraledig alltid lika uppskattad, och lagom avancerad när man har lite tid! PS! Ha de torra ingredienserna blandade i en påse och ta med på semestern, vi brukar det, när vi är i fjällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva bananerna och sprid ut i en pajform. Blanda de torra ingredienserna i en skål (bakpulver,mjöl och socker). Tillsätt ägget och blanda till smulig deg. Fördela smuldegen över bananerna, ringla sist över det smälta smöret, sätt in formen i 175 °C ugnsvärme, i nedre delen av ugnen.
  2. Serveras ljummen med vaniljglass och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.