Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En smaskigt god kycklingsallad :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av kycklingen och skär loss köttet från benen. Skär köttet i strimlor eller tärningar, det du tycker är allra bäst.
  2. Skölj salladshuvudet noga. Blad för blad. Låt det rinna av ordentligt och skär det i smala strimlor. Lägg salladen i en salladsskål och lägg kycklingbitarna ovanpå.
  3. Skölj den gröna paprikan. Låt den torka och skär den i små tärningar. Ta bort kärnorna och skär bort allt det vita. Lägg paprikan över kycklingen. Lägg ärtorna överst på salladen!
  4. Blanda gräddfil och majonnäs och rör i persilja och citronsaft. Salta och peppra. Tycker du dressingen är för tjock kan du tunna ut den med lite grädde eller mjölk.
  5. Häll dressingen över kycklingsalladen.
  6. Ärtorna är valfria.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.