- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En smaskigt god kycklingsallad :)
Instruktioner
- Dra skinnet av kycklingen och skär loss köttet från benen. Skär köttet i strimlor eller tärningar, det du tycker är allra bäst.
- Skölj salladshuvudet noga. Blad för blad. Låt det rinna av ordentligt och skär det i smala strimlor. Lägg salladen i en salladsskål och lägg kycklingbitarna ovanpå.
- Skölj den gröna paprikan. Låt den torka och skär den i små tärningar. Ta bort kärnorna och skär bort allt det vita. Lägg paprikan över kycklingen.
Lägg ärtorna överst på salladen!
- Blanda gräddfil och majonnäs och rör i persilja och citronsaft. Salta och peppra. Tycker du dressingen är för tjock kan du tunna ut den med lite grädde eller mjölk.
- Häll dressingen över kycklingsalladen.
- Ärtorna är valfria.
Publicerat den
27 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar