Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod sås till allt stekt kött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lökarna. Ansa och skiva svampen.
  2. Hetta upp 2 msk margarin i en stor stekpanna. Lägg i löken, svampen och vitlöken och fräs allt mjukt och gyllenfärgat.
  3. Häll på vattnet och fonden och koka ihop till hälften. Rör i creme fraiche, smaksätt med senapen, såskulören och salt och peppar och värm försiktigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.