Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och grönsaksrisotto

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mastig risotto med svamp och wokgrönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och dela i mindre bitar. Skala och finhacka löpken.
  2. Fräs lök och svamp i lite matfett så att löken blir glansig men ej brynt. Tillsätt riset och låt det fräsa med några minuter.
  3. Späd med buljongen och låt det koka på svag värme. Tillsätt mera buljong i omgångar. Tillsätt grönsakerna som du förwokat några minuter.
  4. Låt puttra sakta ca 15-20 minuter. Rör då och då. Rör ner parmesanost och smaka av med salt och peppar. Servera till t ex grillad kyckling.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EowynUndomiel 24 oktober 2008

    det här måste man ju testa!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.