Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampgratinerde köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett granityr av kantareller pryder de saftiga biffarna.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttfärs, ägg, salt, oregano och peppar. Forma till biffar, bryn dem snabbt i smör och lägg dem i en ungsäker form. Ansa och skär svampen, stek i smör. Vispa ihop vetemjöl och mjölk och häll vätskan över svampen. Koka upp under omrörning, tillsätt grädde och soja. Småkoka ca 5 min salta och peppra. Häll såsen över biffarna och strö över osten. Värm i ugn ca 10 min i 200 grader. Servering: Strö över stekt svamp och servera med kokt potatis, broccoli och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.