Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamplasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär grönsaker och svamp i knappt centimeterstora bitar. Stek dem i olja. Blanda ner i en gryta tillsammans med krossade tomater och krydor. Koka ca 5 minuter. Gör en redningspasta av olja och vetemjöl. Koka upp mjölken, red av med redningspastan. Varva béchamelsås, grönsaksröra, lasagneplattor och riven ost i en eldfast form. Första och sista lagret ska vara béchamel. Baka i ugn tills den är färdig, cirka 40 minuter vid 175ºC.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.