Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamplasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En delvis vegetarisk variant på lasagne, beroende på hur man ser på mjölk och ost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och skiva svampen. Fräs först svampen utan smör tills vätskan kokat in. Fräs den sedan i matfett tillsammans med lök och spenat. Salta och peppra. Vispa ut mjölet i mjölken i en tjockbottnad kastrull. Låt det koka upp under omrörning och koka några minuter. Ta av kastrullen från värmen och rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Varva plattor, svampröran och ostsås i en ugnsform. Grädda 20-25 minuter. Servera med tomater
  2. Ugn; 225'

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.