Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampöverbakad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svampen i smör. Smula ner örttärning och fetaost. Lägg laxbitarna i en smord form. Bred svampröran över fisken.
  2. Baka i 225° i ca 15 minuter.
  3. Såsen: Koka upp crème fraiche, vatten och fond. Tillsätt redning och koka i 2 minuter. Smaka av med salt, peppar och örttärning.
  4. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.