Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svensk pølseret

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En maträtt som, sitt namn till trots, är så dansk den nånsin kan bli. Ungarna kommer att älska den.

Ingredienser

Instruktioner

"Svetta av" löken i medelvarm panna tills den är genomskinlig och mjuk, den ska inte ta färg. Slanta korven och låt den fräsa med en stund. Strö över paprikapulvret och blanda om. Sänk värmen och tillsätt den skivade potatisen, mjölken, tomatpurén, salt och peppar Rör om väl och låt rätten puttra i 15 minuter. Tillsätt grädden och låt puttra en kvart till. Rätten bör redas av tomatpurén och potatisen, men om du vill ha en styvare konsistens reder du av med maizena utrört i lite mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.