Njut av dessa saftiga och knapriga munsbitar av kyckling tillsammans med tomat- och paprikasalsa.
Instruktioner
- Grilla paprikabitarna på hög värme i ugnen tills skinnet är svart och får blåsor. Lägg över paprikabitarna på en tallrik och täck dem med plastfolie. Dra av skinnet när de kallnat och tärna fruktköttet fint.
- Lägg paprikatärningarna i en skål. Tärna tomaterna och hacka löken och blanda med paprikan. Häll över limesaft och koriander. Täck över skålen och låt stå kallt till serveringen.
- Lägg tortillachipsen i en mixer och mixa dem till fina smulor. Lägg över smulorna på ett stort fat och blanda ner kajunkryddan.
- Sätt ugnen på 200 grader. Strimla kycklingen. Lägg mjölet på en tallrik och vispa ägget i en skål.
- Vänd kycklingstrimlorna i mjölet, doppa sedan i ägget och panera till sist med tortillasmulor. Tryck till så att kycklingen täcks av smulorna.
- Lägg kycklingen i en ugnssäker form och ugnsstek 15-20 minuter tills kycklingen är genomstekt och knaprig. Servera varm med salsan.
Publicerat den
15 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar