Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj med ananas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och lätt fixat är denna tacopaj med smak av ananassalsa. Godkännare: jag har lagt till en egen bild :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman pajdegen och tryck ut den i formen. Nagga den och låt stå kallt 30 min. Förgrädda i 200 g ca. 10-15 minuter.
  2. Stek köttfärsen i olja och blanda den med kryddorna och salsan. Smaka av.
  3. Lägg färsen i pajskalet. Blanda mjölk, ägg och salt. Häll det över färsen och garnera med tomatskivor och riven ost.
  4. Grädda i 200 g ca. 40 minuter.
  5. Servera med en sallad och svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.