Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacorullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda version av tacos när man tröttnat på vanlig tacos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Finhacka rödlöken, gurkan och paprikan. Hacka även salladshuvudet.
  3. Till salladen: Gör en sallad av en ½ röd lök, ½ burken majs, en ½ paprika, gurka och salladshuvudet.
  4. Bryn köttfärsen i matfettet tillsammans med en ½ röd lök och en ½ paprika. Tillsätt kryddmixen och vatten. Låt koka i 5-7 min. Tillför ½ burken majs mot slutet.
  5. Lägg köttfärsblandningen på tortillan och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnsfast form. (Beräkna ca 2-3 rullar per person). Häll över all tacosås över rullarna och toppa med den rivna osten. Gratinera i 200 grader i 10-15 min.
  6. Hemmagjord guacamole: Skala och kärna ur en avokado. Mixa denna och tillför ca 1 dl creme fraiche. Tillför även en ½ röd lök samt svartpeppar och rör om.
  7. Servera rullarna tillsammans med gräddfil, sallad och guacamole.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.