Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårta med havrebotten

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkel och mycket god tårtbotten, garneringen kan man variera i det oändliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser, äggvitan sist. Häll i rund form med smort baklpåtspapper i botten. Grädda i ca 10 minuter i 225 graders ugn. Låt kallna.
  2. Garnera med vispad grädde och lägg på valfri färsk frukt.
  3. Man kan göra 2 bottnar och lägga på varandra med grädde och bär emellan och grädde och garnering överst.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Algot 1 augusti 2008

    Jättegod tårtbotten och så enkel. Provade den idag med vispad grädde och hallon. Algot

  • isabellnilsson 17 mars 2009

    Jättegod! Jag hade vaniljglass och jordgubbar ovanpå och det blev supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.