Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passions Tårta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Underbart god och Lättlagad Tårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mitt val är mango, papaya, vindruvor, apelsiner, kiwi och färska fikon. Och givetvis passionsfrukt. Allt hackas i lagom stora bitar, så det är lätt för gästerna att äta sedan. Lägg "hacket i en skål"
  2. För att det ska bli så lätt som möjligt så lägger jag ihop tårtbottnarna i en gladpack Klädd Form, gärna en med avtagbara kanter.
  3. Vispa fromagen minst 3 minuter så den är riktigt fluffig. Lägg ihop tårtbottnarna med hälften i varje och låt stå kallt nån timme. Tack vare att man klätt formen med gladpack är det lätt att lägga upp den på tårtfatet.
  4. Klä sedan tårtan med vispgrädde, spritsa gärna en kant så frukten ligger kvar. Sedan precis innan man ska servera den öser man upp frukten på tårtan och gröper ut ett par passionsfruker över det. Otroligt gott och friskt!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Berntsdotter 3 oktober 2008

    Mamma bakade denna tårta förra helgen, när det skulle firas födelsedag! Mycket fräsch och mycket GOD! :-)

  • solveigviola 20 januari 2010

    Bakade denna tårta till gammelfarmors 95års mottagning. Den var mycket god och uppskattad av både yngre och äldre. Den såg mycket proffsig ut och många undrade var tårtorna var köpta!

  • anluk 17 juli 2011

    Mycket god och enkel. Är ingen bakexpert men detta fixade t o m jag. Hade hallon på nu när det finns färska att få tag på:)

  • cellokungen 24 oktober 2016

    Någon som har ett uppslag på vart man kan köpa färdig passionsfromage? Hittar det ingenstans... Annars verkar ju receptet busenkelt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.