Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tårta med kornflakes

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Super god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvita och Ättika hårt vänd i socker och cornflakes.Bred ut på smort smörpapper i långpanna.Stek i 125 gr i ca 80 min. Vispa 4 äggulor, 1 dl socker , 1 dl grädde Sjudes tills det tjocknar. När smeten svalnat rör i 75 gr rumsvarmt smör. Klyv kakan lägg krämen och ev grädde emellan eller ovanpå, vilket man vill. Garnera ev med frukt. Krossa cornflaken i en plastpåse. Jag brukar lägga grädden ovanpå för då syns det inte att kakan gått sönder.
  2. OBS Lägg inte ihop tårtan före kornflaken har torkat då blir den seg men god ändå utan låt kornflaken torka under ett par timmar innan dy fyller den med fyllning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.