Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tekakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Jättegoda tekakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölken, ta av den från plattan och blanda i havregrynen. Låt stå och svalna. Smält margarinet och låt stå och svalna.
  2. Blanda jäst och margarin, häll sedan i mjölken och havregrynen. Häll i övriga ingredienser och knåda degen tillls den släpper bunken. Låt jäsa i 30-40 min.
  3. Baka ut te kakorna och låt de jäsa i 30 min. Nagga dem sedan med en gaffel.
  4. Ugn: 225 grader i ca 10 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.