Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tekakor

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Bakade med skrädmjöl

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till jästtemperatur.
  2. Blanda i de övriga ingredienserna. Spara lite av mjölet till utbakningen. Baka ut direkt och låt jäsa på plåten. Degen delas i 16 bitar och plattas ut till små tekakor. Grädda i mitten av ugnen ca 10-15 min eller tills de fått en fin färg i 250 grader.
  3. Angående tiden på jäsningen så blir det lagom med ca 40-45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.