En vacker och annorlunda förrätt - en given succé!
Instruktioner
- Skär ett kryss i tomaterna och lägg dem i kokande vatten någon minut. Ta upp och skala. Lägg i en lite kastrull, salta och peppra. Lägg ett gelatinblad i kallt vatten 10 minuter. Koka upp tomaterna, ta upp gelatinet från vattnet och krama ur, rör ut i den varma tomatröran. Låt svalna och fördela i 4 glas. Ställ kallt 1 timme.
- Lägg det andra gelatinbladet i kallt vatten 10 minuter. Koka upp matlagningsgrädde, tillsätt gelatinet, tillsätt osten och vispa så att allt löser sig. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
- Häll ostblandningen över tomatgelén och låt stelna ytterligare 3 timmar i kylen. Strö över hackad gräslök och persilja.
Publicerat den
8 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar