Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatgelé med chévretopp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vacker och annorlunda förrätt - en given succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett kryss i tomaterna och lägg dem i kokande vatten någon minut. Ta upp och skala. Lägg i en lite kastrull, salta och peppra. Lägg ett gelatinblad i kallt vatten 10 minuter. Koka upp tomaterna, ta upp gelatinet från vattnet och krama ur, rör ut i den varma tomatröran. Låt svalna och fördela i 4 glas. Ställ kallt 1 timme.
  2. Lägg det andra gelatinbladet i kallt vatten 10 minuter. Koka upp matlagningsgrädde, tillsätt gelatinet, tillsätt osten och vispa så att allt löser sig. Smaka av med salt och peppar. Låt svalna.
  3. Häll ostblandningen över tomatgelén och låt stelna ytterligare 3 timmar i kylen. Strö över hackad gräslök och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.