Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatkokt matvete

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Buljongkokning är ett enkelt sätt att ge matvetet god smak!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken. Fräs löken i oljad kastrull och tillsätt sedan tomatpurén. Tillsätt chilisåsen, vattnet, buljongen och saltet. Låt koka upp. Tillsätt matvetet och låt koka i ca 15 minuter under lock på svag värme tills matvetet är mjukt. Rör om då och då. Låt gärna stå 5-10 minuter före servering så att kornen sväller något. Blanda ner basilika och persilja strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.