Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsnurror med pinjekärnor

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Snurrigt gott. Ett färdigt pizzakit laddar man enkelt ugnen med matiga bullar. Fyllningen kan du byta ut precis med vad du vill. 95 kalorier per bulle 3 g fett 3 g protein 14 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta fram degen i rumstemperatur minst 15 minuter före tillagning så att den börjar jäsa. Sätt ugnen på 225 grader. Låt tomatstrimlorna rinna av. Skrubba citronen i ljummet vatten. Ställ ut bakformarna på en plåt.
  2. Rulla ut pizzadegen på en stor skärbräda. Bred över 1 dl av tomatsåsen. Strössla över tomatskivor och hela pinjekärnor. Riv över citronskal och grovklipp över de flesta rosmarinbladen. Rulla försiktigt ihop degen på längden till en rulltårta. Dela den i 16 bitar med en vass kniv.
  3. Lägg över i bakformar och klipp över de sista rosmarinbladen. Grädda mitt i ugnen 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.