Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda Italiano

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin nästan mjuk. Lägg den i en smord ugnssäker form.
  2. Fräs bacon, tonfisk, lök och persiljan. Salta. Strö i vetemjöl, häll sedan i mjölk och grädde och rör om. Låt puttra 3-5 minuter. Låt svalna något. Rör i ägget.
  3. Allt hälls på spagettin. Skiva tomaterna och lägg ovanpå. Strö över riven ost och gratinera i 250º till att det blivit färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Dansmyran 16 juli 2009

    Blev jättegott. Snabbt och enkelt. En liten undran bara... Ägget som ska röras i, ska det vara rått eller kokt, uppvispat eller hackat eller vad ? Jag vispa upp det och rörde i och det funkade ju bra men om det var rätt vet jag ju inte :D

  • Gul13 9 mars 2010

    Tack för ett gott recept. Snabbt och lätt och gott=perfekt vardagsmat. Nu när jag läser här kom jag på att jag glömde ägget. Men det blev väldigt gott ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.