Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonys lax på grillen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanongod sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka slotorkade tomater, dragon och dill. Blanda med olivoljan. Smöra en bit folie. Lägg fisken på foliet. Salta och peppra fisken.
  2. Fördela "röran" jämnt över fisken. Stäng foliet till ett paket occh lägg på grillen.
  3. Efter 10 minuter öppna foliepaketen och fördela getosten över fisken samt ringla lite honung över dem.
  4. Stäng paket och grilla ytterligare 10 min, klart att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.