Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Vi äter detta en gång om året, och då är det en mycket speciell dag =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smöret i botten på en traktörpanna eller dylikt. Lägg torsken på smöret. Skiva purjolöken och lägg på fisken. Svampen läggs på purjolöken och därefter tomaterna. Salta och peppra. Låt detta koka på svag värme ca 20-25 minuter så att torsken är färdig. Häll till sist i grädden och koka upp snabbt.
  2. Vill man ha tjockare sås kan man reda grädden med lite vetemjöl eller annat rednings mjöl.
  3. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.