Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskgryta från Markaryd

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken, fräs den. TIllsätt tomater, vin och torsk. Salta och peppra. Låt allt puttra ca 5 min. Lägg över fisken och tomaten med skyn i en eldfast form. Ansa och skiva svampen, lägg ner den i formen och häll över grädden. Täck med folie och grädda i ugnen ca 15 min.Strimla bacon och fräs, låt det rinna av på hushållspapper. Ta bort folien och strö bacon och persilja över fisken. Servera med potatis. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.