Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscatårta från Gullibo

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Såå god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader Ägg och socker röres vitt och pösigt. Avsvalnat margarin tillsättes Mjölet blandas väl med bakpulvret. Iröres tillika med med mjölk eller grädde.
  2. Hälles i smord och bröad form. I mitten av ugnen knappt 20 min.
  3. GLASYR: Allt blandas samman i en kastrull. Får koka upp. Röres, blandas väl. Bredes över kakan. I ugnen. Högst upp tills den blir gyllenbrun.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saraaz85 25 november 2007

    underbar

  • peceda 7 december 2009

    Denna toscan vart jätte,jätte god ***** Men jag gjorde dubbelmängd glasyr, tycker att det är det som är godast, så varför snåla :))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.