Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsfranska med räkfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En festilig kvällsrätt men sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Skär av ett lock av brödet och gröp ur innehållet. Skala räkorna och ställ dem kallt. Blanda margarin, dill, gräslök och citronsaft. Bred på inuti brödet och på lockets undersida. Blanda räkor, ärter och majonäs och lägg i brödet. Lägg på brödlocket och pensla brödets ovansida och kanter med ett tunt lager olja. Vira in det i ett stort ark dubbelvikt aluminiumfolie. Grädda i 225 grader i ca 30 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.