Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekta grönsaker på grekiska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkel maträtt! Serveras med ris eller bulgur. Jag stekte på choritzobitar och blandade i grönsakerna. Serverade med tzatziki.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset/bulguren enligt anvisningarna. Sätt ugnen på 225 grader. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala, halvera på längden och skär morötterna och palsternackan i bitar. Skala, halvera och skär rödlöken i bitar. Bred ut grönsakerna på en oljad plåt och krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen 15-20 min. Vänd runt 2-3 gånger under tiden. Strö över oliver och smulad fetaost. Garnera med basilika och servera till ris eller bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.