Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas köttfärssoppa med morötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kan med fördel frysa i portioner Strö över persilja när den ska ätas

Ingredienser

Instruktioner

Koka buljongen. Skala under tiden potatis och morötter. Skär potatisen i tunna skivor. Riv morötterna grovt. Lägg potatis och morötter i buljongen. Koka på svag värme 10 minuter. Skala löken och skär den i tärningar. Stek köttfärs och lök till en grynig massa i 5 minuter. Lägg färsröran i soppan tillsammans med de krossade tomaterna. Krydda. Strö över klippt persilja. Servera med värmda rosenbröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bellekrus 12 augusti 2008

    Gjorde denna igår och den var så mumsig!!! Lade till lite ketchup och vitlök bara. Går väldigt snabbt och enkelt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.