Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Kokosbollstårta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Smörj en form med löstagbar kant. Häll kokosflingor på kanterna. Blanda äggvitor, socker, vaniljsocker och bakpulver. Vispa länge med en elvisp tills smeten är styv. Vänd ner smeten i formen. Ställ formen i ugnen på den nedre falsen. Stäng värmen. Låt formen stå kvar i ugnen i minst 5 timmar eller gärna över natten.
  3. Servering: Gröpa ur innehållet i passionsfrukterna och strö det över tårtan. Dekorera runt om med Noblesse-plattorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.