Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Maderiasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den absolut bästa såsen till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörfräs hackad lök och persiljestjälkar i en kastrull någon minut. Tillsätt lagerblad, tomatpuré, maderia, vatten och kvalfond. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter.
  2. Red av med majsstärkelse löst i vatten och sjud såsen 5 minuter till.
  3. Färga med soja och smaka av med salt och peppar. Sila såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.