Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Nasigoreng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbart god risrätt, som doftar curry.

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka riset 2. Skala räkorna och låt dem torka på hushållspapper. 3. Lägg ärtorna i en sil och låt vattnet rinna av dem. 4. Hett upp woken. 5. Strimla purjolöken. 6. Vispa upp äggen. 7. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Blanda allt i woken och rör om. Blanda i räkorna sist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.