Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas senap

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Har inte smakat den, men den verkar god. Skall prova att göra en sats till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman senapsfrö och vinättika. Låt svälla 2 dagar.
  2. Mixa hälften av senapsfröna till en slät massa och låt resten vara hela.
  3. Ös upp allt i en kastrull. Tillsätt sockret och värm sakta under omrörning tills sockret smält, cirka 15 minuter.
  4. Känns den för tjock så tillsätt en skvätt vinättika.
  5. Smaka av med salt och malen kryddnejlika. Ös upp på väl rengjorda burkar och förslut.
  6. Färdigt på: 16 timmar 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.